1
2
3
ili
1
2
3
ili
1
2
3
ili

Uslovi Kupovine

Informacije o Trgovcu:

Monte Parts d.o.o.

Adresa sjedišta: Ul. Joke Baletić br. 29 ,Nikšić 81400, Crna Gora.

Broj telefona: 020 333 333 GSM: 067 807 807

E-mail: monte.parts.nk@hotmail.com

 

CIJENE I KOLIČINE NA SAJTU SU STROGO INFORMATIVNOG KARAKTERA I PODLOŽNE SU PROMJENAMA. Molimo kontaktirajte prodavca radi precizne informacije.

OBAVJESTENJA O POSTUPKU JEDNOSTRANOG RASKIDA UGOVORA

Ovaj Ugovor mozete jednostrano da raskinete u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećem licu koje ste Vi odredili, a nije prevoznik, predata roba koja je predmet ugovora.

Da biste mogli da ostvarite pravo na jednostrani raskid, morate da nas obavijestite o svojoj odluci o jednostranom raskidu ovoga Ugovora prije isteka roka za jednostrani raskid i to nedvosmislenom izjavom poslatom poštom, faksom ili elektronskom poštom, u kojoj ćete da navedete svoje ime i prezime, adresu i ako su dostupni, svoj broj telefona, faksa ili elektronske pošte, a možete da koristite i priloženi primjer Obrasca za jednostrani raskid ugovora.

OBRAZAC MOŽETE PREUZETI OVDJE: Obrazac za jednostrani raskid Ugovora

POSLEDICE JEDNOSTRANOG RASKIDA UGOVORA
Povraćaj uplaćenog iznosa

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršićemo povraćaj svih plaćenih iznosa koje smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo primili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim dodatnih troškova ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija, standardna isporuka koju smo mi ponudili.
povraćaj plaćenog će biti izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da izričito pristajete na drugo sredstvo plaćanja, ne snosite nikakve troškove u odnosu na takav povraćaj.
Povraćaj plaćenog iznosa možemo izvršiti samo nakon što nam roba bude vraćena, ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad, ako ste nas obavijestili prije nego što nam je roba vraćena.

Povraćaj robe

Robu ćete poslati nazad bez odlaganja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od kada ste nas obavijestili o Vašoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora.
Smatra se da ste izvršili svoju obavezu na vrijeme ako prije isteka navedenog roka robu pošaljete ili je predate nama lično.

Troškovi povraćaja robe

Vi ćete morati da snosite direktne troškove povraćaja robe.

Odgovornost potrošača za umanjenje vrijednosti robe

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom osim onog koje bi bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

 

CIJENE I DOSTUPNOST

Cijene na sajtu su informativnog karaktera i podložne su promjenama. Boja, veličina i svojstva se mogu razlikovati, stoga je neophodno konsultovati prodavca prije kupovine. Prodavac zadržava pravo da usled nedostupnosti artikla otkaže porudžbinu.

 

DODATNI TROŠKOVI DOSTAVE

Obzirom na raznovrnost našeg asortimana svaki put prilikom zaključivanja korpe naznačen je trošak dostave. Potvrđivanjem porudžbine saglasni ste sa uslovima kupovine i eventualnim troškovima dostave.

 

Partneri

PRIJAVITE SE ZA NAŠ BILTEN